Ha természetes megoldásra vágysz, mellékhatások nélkül és nem szeretnél kompromisszumot kötni a minőséget illetően, webshopunkban jó helyen jársz!

Az általunk forgalmazott termékek 100%-ban organikus összetevőkből készülnek, független laboratóriumok által tesztelt, teljes spektrumú kivonatot tartalmazó olajok, étrendkiegészítők és kozmetikumok.
A nálunk megvásárolható olajok hatóanyagai elsősorban gyulladáscsökkentésre és az immunrendszer optimalizálására, erősítésére alkalmazzák. Kutatások bizonyították már a hatékonyságát szorongásra hajlamos embereknél, depressziónál, emésztési gondoknál, alvásproblémáknál és stresszkezelésnél is.
Kozmetikumaink parabén-, szilikon- és mikroműanyag mentesek, és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.

Miért válaszd a teljes spektrumú olajokat?

A teljes spektrumú olajban a fő hatóanyag mellett terpének, flavonoidok és növényi hatóanyagok is megtalálhatók. Ezzel szemben az izolált olajban csak a hatóanyag és valamilyen vivőolaj található. Az izolátumok egyszerűen nem annyira sokoldalúak, vagy hatékonyak, mint a teljes spektrumú növényi készítmények.

Mik a terpének, és miért hasznosak?

A terpének izoprén molekulákból felépülő, kellemes illatú vegyületek, amelyek számos növényben megtalálhatók. A különböző kender fajták ízüket, illatukat, valamint gyógyító hatásukat többek közt a bennük található terpéneknek köszönhetik.

Gyakori kérdések

Mik azok a teljes spektrumú olajok?

Az álalunk forgalamzott olajok úgynevezett teljes spektrumú hatóanyagtartalommal bíró termékek kendermagolajban vagy MCT olajban oldva. Az olaj készítéséhez használt alapanyag svájci termélésből származik, ez garantálja a magas minőséget.

Mi a különbség a kenderolaj és az MCT olaj között?

A különbség a két olajtípus között az oldószer. A “normál” olaj kendermagolajban oldott, az MCT olaj pedig közepes láncú zsírsavakban oldott hatóanyaggal bír.

Lehet-e gyógyszerekkel/más gyógynövényekkel egyszerre alkalmazni?

Olajaink ellenőrzött körülmények között készülnek, ebből kifolyólag használatuk biztonságos, ugyanakkor javasolt konzultálnia háziorvosával használat előtt.

Mi a különbség a teljes spektrumú és az izolált olaj között?

A teljes spektrumú olajban a hatóanyag mellett mellett más természetesen előforduló terpének, flavonoidok és növényi hatóanyagok is megtalálhatók. Az izolált olajban csak a hatóanyag és valamilyen vivőolaj található. Az izolátumokból hiányoznak bizonyos aromás terpének és más kannabinoidok, melyek kölcsönhatásba lépnek, hogy fokozzák a hatóanyag terápiás hatását (társas-hatás). Az egymolekulás termékek nem annyira sokoldalúak, vagy hatékonyak, mint a teljes spektrumú növényi készítmények.

Copyright. 2022 cbdisland.hu